Dárdai sántikált le a pályáról, helyére váltott

December 20-án. Legutóbb a Freiburg ellen játszott a német Bundesligában, Dedryck Boyata, a belga Hertha válogatott szövetségi kapitánya, aki hónapok óta nem játszhatott lábközépcsont-törés miatt.

A védőt azonban meghívták kvalifikálni a belgiumi világkupára, és a szünetben sikerült játszania a Fehéroroszország elleni, március 30-i 8–0-s győzelemért.

De nem érte meg, mert a játékos combjának hajlító izma megsérült a visszatérést követő első edzésen, Dárdai Pál A csapat edzője nem véletlenül ideges.

“Ha egy játékos három hónapig nem csinál semmit, majd a felét játszik, akkor ilyenek történnek. Az első edzés során sérülést szenvedett, ami azt jelenti, hogy teste egyáltalán nem volt kész. Az újjáépítéskor igazi rehabilitációs programot, három hét megfelelő edzést tart Henrik Kuchno közül, a Hertha fitnesz edzőtől. Ha életben marad, újra Boyatáról beszélhetünk “- idézte Bár Dárdait.

Nincs szükségem egy játékosra, hogy fél játék után újra megsérüljek. Egyszerűen összezavarja a csapatot. Függetlenül attól, hogy csapatkapitány vagy-e vagy sem – ezt meg kell értened. A Herthának kell lennie az elsőnek, mert itt fizetnek.