Dárdai Pál továbbra is a Hertha BSC edzője marad

A következő évadban is Dárdai Pál a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz.

A magyar edző januárban tért vissza edzőként, miután elbocsátották Bruno Labbadaiát. Azonban Hertha BSC teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Azóta sem derült ki, hogy igaz-e vagy sem, a Hertha azonban bejelentette, hogy a 45 éves edző tovább dolgozhat a felnőtt csapat kispadján.

Dárdai játékosaként 297 meccsen játszott a berlini csapatban, amely a klub csúcsa volt, edzőként pedig 2015 és 2019 között ült először a kispadon.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!