Dárdai nagyon elégedett a Hertha klub új vezetőjével

Fredi Bobic és május végén távozik a német labdarúgó-bajnokság Eintracht Frankfurt vezetésétől Dárdai Pál A vezetőedzővel rendelkező Hertha BSC sportmenedzserként folytatja pályafutását – írta az MTI.

Mariborban született, szlovén édesapja és horvát édesanyja, Bobic, a német válogatott 37-szeres játékosa, 2016 óta Frankfurtban dolgozik, szerződése elvileg 2023-ig érvényes, de néhányan tisztázta ideje, hogy el akarjon menni.

“Öt nagy évet töltöttem az Eintracht Frankfurtban. Ennek az időszaknak a sikerei büszkék. Sokat változtunk és sokat alkottunk. ”- mondta Bobic, aki 2003 és 2005 között játékos karrierje végén a Herthában futballozott, és családja azóta a fővárosban él.

A csapatnak csak 2016-ban sikerült maradnia a Bundesliga selejtezőjében, de 2018-ban elnyerte a német kupát, 2019-ben elődöntős volt az Európa Ligában, és most a negyedik helyen áll a Bundesligában, és az elsőnek a Bajnokok Ligájában is kiemelkedő lehet. idő.

“Fredi Bobic nagy szerepet játszott az Eintracht közelmúltbeli sport– és pénzügyi sikereiben. Nagyszerű döntései hozzájárultak a csapat fejlődéséhez. Tökéletes munkát végzett “- mondta Philip Holzer klubelnök.

Az osztrák nyáron elhagyja az Eintrachtot Adolf Hütter vezetőedző – aki a Borussia Mönchengladbach edzője lesz – és Bruno Hübner sportigazgató is, aki nem hosszabbította meg a szerződését.

Sajtóértesülések szerint Ralf Rangnick ő a fő jelölt a vezetőedzői és a sportigazgatói posztra, de nagy esélyei vannak arra is, hogy pályázzon a német válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

Rajongok Fredért! Őszinte, őszinte srác és nagyon jó ember

– mondta nemrégiben Dárdai Pál, aki üdvözli volt csapattársa érkezését.

A Hertha klub legújabb menedzsere, Michael Preetz Január végén, a vezetőedzővel Dárdaiban tartott második találkozó előtt távozott a klubtól. A főváros lakóit továbbra is veszélyezteti a kiesés, mert csak a 14. helyen állnak, de a gazdag befektető, Lars Windhorst célja, hogy a csapat hamarosan meghatározó tényezővé váljon Európában.