“Csodálom őt” – Barca Guardiola szerint Neymar még két-három BL-t nyerhetett volna

Sokak szerint a Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germain és a Manchester City párharca szintén korai döntő lesz, de a két csapat közül csak egy lesz ott az isztambuli döntőben. A meccs előtti szerdai sajtótájékoztatón Pep Guardiola, az angol klub menedzsere külön beszélt a rivális egyik legnagyobb sztárjáról, Neymarrólés nagyon szép dolgokat mondott.

Ha Neymar Barcelonában maradt volna, még két-három bajnokságot nyert volna. Ő, Messi és Suarez volt az első három. De aztán Párizsba ment, ami nem tűnik rossz választásnak. A klub jó, és a város kívülről gyönyörű. Csodálom Neymart, a futball sokat köszönhet neki

Guardiola elmondta Brazíliáról. Ketten elkerülték egymást, a katalán edző 2012-ig vezette a csapatot, Neymar pedig 2013-ban érkezett a Barcára.

CSATLAKOZÁS

De miért áll át Gulácsi edző a rivális Bayernhez?

Hetek óta olvasható, hogy a Bayern Münchent elhagyó Hansi Flick helyére Julian Nagelsmann léphet, aki jelenleg a csapat legnagyobb Bundesliga-ellenfelét vezeti. A 33 éves vezetőedző egész életében erről a lehetőségről álmodozott.

Az elődöntőben zajló párharc kapcsán Guardiola kijelentette, hogy két szenvedő meccs vár rá, és arra is számít, hogy a PSG-nek lesz esélye. De ettől megpróbálja előhozni a saját játékát, a lehető legtöbb labdát megtartani és az abból nyert stabilitásra hagyatkozni.

A többi elődöntőben a Real Madrid és a Chelsea mérkőzik meg.