Cseh László nem tudja, hogyan tovább

Úszó Európa-bajnokságon a Duna Arénában Cseh László negyedik lett a vegyes 200 méteren. A 35 éves úszó nagyon felkészült a versenyre, és elégedett volt az idejével, de nem tudta megválaszolni, hogy mindez mit jelent a jövője szempontjából.

Örülök a negyedik helynek, de jó lett volna úszni 58-on belül, de most olyan jó volt. A visszajelzések mindenképpen jók. Még mindig beszélnem kell az edzőmmel, hogy milyen volt az úszás, és hogyan kell folytatnia

A cseh a döntő után elmondta az M4 Sportnak.

A kérdés azért volt releváns, mert az Eb előtt Plagányi Zsolt, az úszó edzője arról beszélt, hogy nem akarja, hogy Cseh László Tokióban induljon, csak azért, hogy elmondja, ő is részt vett az ötödik olimpián.

Az indulási kérdésre csak később kapunk választ. Egy másik magyar jelent meg ugyanebben a számban, Kós Hubert az ötödik helyen végzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!