Csányi Sándor reméli, hogy a Gulács elleni méltatlan támadások nem folytatódnak

Néhány hét a Gulacsi Péter a szivárványos családok mellett ülve és a Petry Zsolt kijelentése azután váltott ki, hogy botrányról beszélt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, aki szerint meg kell jegyezni, hogy minden közösségben, munkahelyen és sportegyesületben eltérő vélemények vannak a világnézetről és az értékekről.

“Ha nem kizárólagosak, rasszisták, akkor képesnek kell lenni arra, hogy együtt élj velük, el kell fogadnod, hogy az emberek másként gondolkodnak. Véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba – ez igaz mind Gulácsi Péterre, mind Petry Zsoltra ”- mondta az Mlsz.hu portálon.

Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem érinti ez a vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben sem folytatódnak a Gulácsi Péter elleni méltatlan támadások.

Kérem a szurkolókat, hogy maradjanak egységesek a válogatott mögött, mint korábban. És elvárom, hogy a játékosok arra összpontosítsanak, hogy a válogatott minél sikeresebb legyen az Európa-bajnokságon “- húzta alá az MLSZ elnöke.