“Csak elpazaroltuk az időnket” – hiányzik a régóta várt Tyson-Holyfield harc

Mike Tyson 15 év szünet után 2020 novemberében egy bemutató mérkőzésen tért vissza a ringbe, Roy Jones Jr. és bár a döntetlennel végződő összecsapás megosztotta az embereket – némelyiknek tetszett, másnak becsapottnak érezte magát -, úgy látszik, folytatás volt, egykori nagy ellenfélként, Evander Holyfield birkózó mérkőzésre is regisztrált.

Úgy tűnik azonban, hogy ebből a meccsből nem lesz semmi, annak ellenére, hogy Tyson 25 millió dolláros ajánlatot kapott.

A DAZN sportcsatorna idézte Holyfield csapatát, hogy annak ellenére, hogy a két fél hónapok óta tárgyalásokat folytatott, végül nem sikerült megállapodásra jutniuk.

“Azt hittem, hogy megegyeztünk, de Tyson emberei mindent megtagadtak. Idővel jó szándékkal tárgyaltunk, de most úgy érezzük, hogy csak elpazaroltuk az időnket “- áll a közleményben.

Mike Tyson és Evander Holyfield az 1990-es években kétszer versenyeztek, Holyfield nyert először a TKO-val, majd hét hónappal később Tysont kirúgták, miután megharapott egy darabot ellenfele füléből.