Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája nélkül nem marad a Juventusnál

A Juventus csapata veszít Cristiano Ronaldoha jövőre nem teljesül a Bajnokok Ligája teljesítménye – írja a Tuttosport.

Miután a Napoli nyert a 33. fordulóban, és az AC Milan kiesett, mindkét csapat és a Juve 66 ponttal áll a Sere A-ban, három jelenleg két BL-helyért küzd az Atalanta mögött (68 pont). Mellettük a Lazio csak öt ponttal van lemaradva, ami szintén a legjobbak közé tartozna.

A Tuttosport szerint Cristiano Ronaldo nem akar Torinóban maradni, ha már nem nézheti meg csapatával a Bajnokok Ligája hatodik győzelmét. Érdekes módon ebben az esetben a Juventus hajlamos lenne a válásra is, mivel a portugál osztály magas fizetését nehezebben lehetne megoldani a BL-től kapott nyugták nélkül. A helyzet pikantériája az is, hogy ha a Juve ragaszkodik az Európai Szuper Liga indításához, akkor Ronaldo úgysem játszhatna a Bajnokok Ligájában az UEFA szabályai szerint.

Korábban korábbi klubja, a Manchester United hallhatott Ronaldóról, ahová 2012 után visszatérhet, de állítólag Parsi Saint-Germain örömmel látná a portugált is.