Cantona: Sajnálom, hogy még jobban nem ütöttem meg a rajongót

Ha felbukkan Eric Cantona Természetesen, a Manchester Unitednél töltött idő, sokan emlékeznek a négy bajnoki címre és az FA-kupa két győzelmére, amelynek része volt, de aligha tévedünk, amikor azt mondjuk, hogy a legtöbb nyomtató felvillantja a jelenetet, amikor a Crystal egyik rajongójának palotája költözik egy füst kung mozgás. rúgták.

A játékvezető különösen csúnya kihívás után megmutatta Cantona piros lapját.

Sokszor megbántották őket, és én soha nem válaszoltam, de van, amikor az ember hirtelen törékennyé válik. Csak egy dolgot sajnálok, hogy nem ütöttem még jobban. Kilenc hónapra eltiltottak az eset miatt, példát akartak hozni nekem.

A kanton felidézte az 1995. januári eseményeket.

Az idézett mondat a Az Egyesült Út hallható a filmben, amely leírja, hogy az MU hogyan jött ki az 1958-as müncheni légikatasztrófából és hogyan lett Európa egyik legfontosabb futballklubja. Cantona a tervek szerint május végén bemutató forgatókönyv narrátora és társírója.

A film azt is mutatja, hogyan nézett fel Cantona Sir Alex Ferguson, a United legendás menedzsere, és hogy amikor 1997-ben, mindössze 31 éves korában befejezte a futballt, döntésével sokkolta csapattársait, akiknek nem szóltak előre, hogy mit csinál.