C. Ronaldo kizárta a brazil Ronaldót az álomcsapatból

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csatlakozott minden idők legjobb férfi futballistáinak álomcsapatához, a Nemzetközi Sporttörténeti és Statisztikai Szervezet (IFFHS) szavazatát követően – írta az MTI.

A Barcelona, ​​a Juventus argentin és portugál sztárjai mellett a brazil Fekete Gyöngy vagy Pelé is helyet kapott a sztrájkvonalban, míg az argentinok tavaly elhunyt klasszikus csatára, Diego Maradona részéről helyet kapott a legjobb tizenegyben a középpályán, ahonnan az egyik régi nagy sportoló tagja lett Beckenbauer, Cruyff és a kapus Jasin Ez.

Az álomcsapatba azonban nem illett be Ronaldo , a brazil futball másik ikonikus alakja, akit a B csapatra szavaztak – többek között Zidane, Platina, Gerd Müller és Di Stéfano újságírók, volt futballisták és szakemberek társaságában minden kontinensről.

A férfi futballisták álomcsapata

Lev Jasin (Szovjetunió) – Cafú (Brazília), Franz Beckenbauer (Németország), Franco Baresi (Olaszország), Paolo Maldini (Olaszország) – Xavi Hernández (Spanyolország) – Diego Maradona (Argentína), Johan Cruyff (Hollandia) – C. Ronaldo (portugál), Pelé (brazil), Lionel Messi (argentin)

Válogatott AB
Gianluigi Buffon (Olaszország) – Carlos Alberto (Brazília), Bobby Moore (Anglia) Daniel Passarella (Argentína), Roberto Carlos (Brazília) – Lothar Matthäus (Németország) – Zinedine Zidane (Franciaország), Michel Platini (Franciaország) – Ronaldo (Brazília) )))), Gerd Müller (Németország), Alfredo Di Stéfano (Argentína / Spanyolország)

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!