“Borzalmas este volt” – a világbajnoki selejtezők katasztrofálisan kezdődtek a hollandok számára

Mesterhármast teljesít a török ​​válogatottban Burak Yilmaz csodálatos közben Frank De Boer, a holland csapat szövetségi kapitánya szörnyű estéről beszélt a két kapus vb-selejtezője után, szerdán.

“Csodálatos este volt, nagyon büszke vagyok” – mondta a 35 éves lille-i játékos, aki az első félidőben kétgólos vezetést szerzett a házigazda csapat számára, majd az utolsó 4-2-re vezetett. meccsén Isztambulban. Burak Yilmaz megjegyezte, hogy fontos a jó kezdés, főleg a csoport legnagyobb riválisának tartott hollandok ellen, de szerinte gyorsan el kell felejtenie ezt a győzelmet, és a következő csütörtöki mérkőzésre kell összpontosítania.

“Ez volt az első és legfontosabb mérkőzés a katari úton. Az egész csapat világszerte játszott, sikerült megbénítanunk a holland támadójátékot “- mondta. Senol Günes szövetségi kapitány, aki a 2002-es bronzérem óta először vezeti a válogatottat a vb-re.

Szörnyű este volt, rendkívül csalódott vagyok, sokkal jobban kell játszanunk

Mondta Frank De Boer, aki szerint ellenfele halálos hatékonysággal futballozott. “Akkor egyszerűen rájöttünk. De itt nem veszíthetünk el több pontot. ”

De Boer szerint most az a legfontosabb, hogy csapata a kudarc ellenére is pozitív hozzáállást tartson fenn.

A törökök szombaton, semleges helyen, Spanyolországban, Malagában találkoznak Norvégiával, majd kedden Lettországot fogadják. A hollandok továbbra is otthon játszanak a lettekkel, majd Gibraltár vendégei lesznek.