Boksz: még a gyermekek számára is nagyszerű sport

Studiengang Bsc%20EHSM%20in%20Sports

Az ökölvívás nagyon megterhelő sportág, amely rendkívüli hasznot hozhat annak, aki még többet kínál fel mindent, ami nála van. Ha maradhat az ökölvívás mellett, akkor sok nagyon fontos életismeretet tanul meg, amelyek segítenek abban, hogy jobb ember legyél. Remek bokszkarriert is csinálhat, sőt gazdaggá és híressé válhat. Ha azonban nem kapják meg a kellő tiszteletet és erőfeszítést, akkor a sport megemésztheti és újra rád köphet. Bokszkarrieremet a szülővárosomban, a Junior Golden Gloves-ben kezdtem. Azt hiszem, az általam tanított órák segítettek abban, hogy olyan férfivá formálódjak, akivé ma váltam.

A junior arany kesztyűben szerzett tapasztalataim során nem voltam a legjobb bokszoló a csoportban, de minden nap keményen dolgoztam azon, hogy fejlődjek és a lehető legjobb bokszoló legyek. Az ökölvívás távol tartotta magát a drogoktól, bandáktól és sok más rossz hatástól, amelyekbe néhány barátom beleesett ez idő alatt. Azt is gondolom, hogy az arany kesztyű megtanított az elszántság és a kemény munka értékére. Ökölvívóként könnyen beláthatja, hogy az edzés és a kemény munka mit tehet érted az életben. Azt hiszem, ezt egész életemben viseltem, és megpróbálom hagyni, hogy ez a munka és az elszántság más dolgokká váljon az életemben.

Feltétlenül meg kell próbálnia rávenni gyermekeit, hogy fiatalon kezdjék el bokszolni, mert ez megakadályozza őket a bajban, és segít abban is, hogy megtanulják azokat a készségeket, amelyek életük végéig vezetővé válnak. Továbbá, ha gyermeke nagyon jó, akkor akár a bokszot is nagyon jövedelmező karrierré teheti. A boksz abban is segít, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan álljanak ki magukért, és bizalmat ad nekik, hogy életük végéig magukkal hordozhatják. Nagyon élveztem a bokszidőmet, és nagyon nagyra értékelem az ökölvívás közben tanultakat.