BH Fitness Prism M60 Futópad áttekintés

Miután megvizsgálta az elemét, az edzőeszközök szállítása néha kissé antiklimax lehet, tekintve, hogy amikor kinyitja a csomagot, ijesztő összeszerelési folyamatnak kell eleget tennie.

Ez a BH Fitness Prisma M60 futópad szépsége.

1. Nyissa ki a csomagot

2. Döntse el, hová szeretné helyezni a futópadot, és helyezze be oda

3. Emelje fel a konzolt a helyére

4. Húzza meg a csavarokat

5. Csatlakoztassa a futópadot

6. Írja be a biztonsági kulcsot

7. Kapcsolja be a készüléket, és készen áll a futásra.

Ez ennyire egyszerű.

De a futópad nem játék. Ez egy darab, amely minőségi márkákkal rendelkezik

A Prisma M60 folyamatos motorja 2,25 LE. Csendesnek is tűnt 0 és 22 km / h között, még akkor is, ha a dőlésszöget legfeljebb 12% -ra állították be. A gyorsgombok ezeket a beállításokat is megkönnyítették. Kombinálja ezt az erőt a könnyű használat mellett, és az egész család számára megfelelő futópad áll rendelkezésére.

Egy másik dolog, ami a Prisma M60-ban tetszett, az az öv mérete. A BH Fitness ezt XXL övnek nevezi, és el kell ismernem, hogy meglehetősen nagy, 126 cm (50 “) és 55 cm (22”) méretű. Ideális azok számára, akik eddig nem használtak futópadot, akárcsak a sín kezelőszervei amelyek lehetővé teszik a sebesség és a dőlésszög beállítását.

Maga az öv fantasztikus párnázással rendelkezik a BH PCS (progresszív csillapító rendszer) technológiával. A tudomány megtakarítása érdekében a 8 elasztomer a következő szintű csillapítást kínálja az árkategória többi futópadjához képest. Ez gondoskodik az ízületekről, és tökéletes a sérülések megelőzésére és az azokból való kilábalásra.

Normális esetben futópadra szállok, felteszem a fejhallgatót és futok, de ahogy átnéztem ezt a futópadot, az összes programnak örvényt is adtam.

A programok lefedik az összes olyan képzési célt, amelyre általában szükség van, például az időt és a távolságot, de lehetősége van 3 egyedi tanfolyam létrehozására és tárolására is. Az edzés teljes irányításához van egy szabályozott pulzus program.

A konzol kijelzője 3 különálló ablakkal rendelkezik. Ez megkönnyítette számomra a pályán maradást a teszt alatt, és megadta az összes részletet, amire számítottam, beleértve a sebességet, a távolságot és a lejtést. A pulzusérzékelők pillanatképet adnak az Ön aktuális pulzusáról, de a pulzusszabályozás funkcióinak feloldásához kompatibilis mellkasi hevederre lesz szüksége.

Amellett, hogy könnyen összeszerelhető, a Prisma M60 nagyon könnyen összecsukható. Nem volt gondom a fedélzet emelésével vagy újbóli leeresztésével. Az intelligens kialakítás azt jelenti, hogy összehajthatja a futópadot, hogy kihasználhassa a hely 50% -át.

De csak azért, hogy visszatérjek az eredeti ponthoz, hogy vagyont fizetek egy autóért, csak azért, hogy megépítsem, ami fájdalom. Ez semmi ahhoz képest, hogy nehezen megkeresett pénzt költünk valamire, csak azért, hogy megtörjük. Akkor megvan a telefonos központok, mérnökök és így tovább. Nos, ennek az autónak garanciája van az elméd megnyugtatására. Ha valami nem stimmel a futópadon, egyszerűen lépjen kapcsolatba a BH-val telefonon vagy e-mailben, és 7 napon belül garantálja a javítást.

A kivitelezés minősége, a nagy fedélzet és a számos program miatt ezt a futópadot ajánlanám

• Különböző célokkal és igényekkel rendelkező családok
  • Klub szintű futók
  • Olyan emberek, akik befektetni akarnak egy olyan autóba, amely képes megbirkózni fitneszük fejlődésével

Röviden: a BH Fitness Prisma M60 futópadot kényelmesnek és könnyen használhatónak találtam. A pulzusszabályozás annyira tetszett, mint az a tény, hogy az összeállítás néhány percet vesz igénybe. Javaslom, hogy ne csak szót fogadjon, vegyen egyet, és próbálja ki maga is!