Belefáradt az idő kifutásába, a gólszerző dobta a roma futballistát

A Roma 2-1-re nyert az Európa Liga negyeddöntőjében az Ajax otthonában, nagy lépést tett az elődöntő felé.

Az olasz csapat a 87. percben szerezte a győztes gólt, onnan pedig csak megpróbálták megfordítani az órát, az Ajax egyik labdarúgója zoknit vett. A hosszabbításban az egyik roma játékos, Riccardo Calafiori nem siettette el a dobást, gond nélkül elengedte az első labdát, amelyet a labdadobótól kapott. A labdaválasztó viszont határozottan másodjára ment, és arcba dobta a labdát Calafiorinak.

“Ebben a pillanatban sok minden járt a fejemben, szerencsére sikerült nyugodt maradnom. Azt kell mondanom, hogy egy ilyen helyzetben ideges lennék, ha látnám, hogy ellenfelem időt veszteget. Nem azt mondom, hogy tisztelem, amit tettél, de meg tudom érteni “- mondta Calafiori, aki az első fél óra végén volt a sérültekért Leonardo Spinazzola helyette.

A játékvezető olasz játékosnak egy sárga lapot mutatott fel egy elkésett becsúszásért a küzdelem 83. percében.