Bármi is történik a BL-döntőben, Pep Guardiola már döntött a jövőjéről

A Manchester City alakuló története nagyrészt elégedetten készül az első Bajnokok Ligája-döntőre Pep Guardiola ötéves munka.

Nemrégiben több helyen megjelent, hogy a katalán edző távozhat a szezon végén, de ismeri az átigazolási problémákat. Fabrizio Romano Guardiola szerint már döntött és marad. A város edzője nem csügged, még akkor sem, ha a klub történetében a Bajnokok Ligája-győzelem nem fog egyesülni.

Guardiola háromszoros angol bajnok lett csapatával, amellett, hogy négyszeres Ligakupa-győztes, egyetlen FA-kupagyőztes és kétszeres angol Szuperkupa-győztes volt.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!