Balhé, a kosárlabda játékos egy bólintás után kitett a magyar bajnokság döntőjébe

Ahhoz képest, hogy az első meccset az utolsó percben esett kosár döntötte el – de inkább utána – a második összecsapáson a regnáló bajnok Falco 26 ponttal, 99-73-ra legyőzte a Szolnokot, tehát egy fél a harmadikból a férfi kosárlabda döntő győzelméig.

Az ötödik percben volt egy kis dobás, amely show-val zárult.

A vendég játékosok, Marjan Cakarunt kissé megkínozták a tábla alatt, majd összejátszottak Nagyváradi Benedekkel és bólintott ellenfelének. Ezért a mérkőzése idő előtt véget ért számára, de a helyzetet felismerő Váradi is kapott egy technikát.

Cakarun az első meccsen 18 pontot szerzett, kitörése meglehetősen értelmesen érintette a Szolnokot. Horvátország nem léphet pályára a döntő harmadik mérkőzésén, a Szolnokon, amely pénteken 15.30-kor kezdődik.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!