Babos eddig Roland Garros együttesnek számított

Babos Tímea kiesett a párizsi French Open kvalifikációjának második fordulójában – írta az MTI.

A világranglista 111. magyar játékosa szerdán a negyedik horvát volt Ana Konjuhhal (144.) ütközött, amelyet az eddigi két találkozón legyőzött.

A harmadik csatában az ellenfél 3: 0-val kezdett, az MTK játékosa egyenlített, és a következő három kar ismét horvát lett. A második felvonásban Babosnak két breakball-ja is volt 4: 1 – 5: 1 arányú vezetéshez, de Konjuh megfordított, és 1 óra 34 perc elteltével ünnepelni tudott.

Előző Gálfi Dalma (235.) elkapta a horvátot Írta: Jana Fett (205.) az első selejtezőkörben, míg Jani Réka (184.) Luxembourg Mandy Minella (207.) verte.

Roland Garros – női egyes – selejtező 2. forduló

Ana Konjuh (horvát) – Babos Tímea (4.) 6: 3, 7: 5

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!