Az UVSE összefogott az újpesti póló családi tragédiája kapcsán

Az UVSE közösség honlapján arról számolt be, hogy játékosuk után Seeler Botond tavaly nyáron veszítette el édesanyját, és manapság apja is meghalt. A 21 éves vízilabdázó egyedül maradt 14 éves nővérével, Fruzsinával, így az újpesti pólók összeálltak és gyűjteményt hirdettek.

Úgy érezzük, hogy azonnal cselekednünk kell, hogy sportolónk és nővérünk ne maradjon egyedül ma vagy a jövőben. A mindannyiunk által kínált támogatás mellett a legfontosabb, hogy pénzügyi segítséget kapjunk tőlünk, barátaiktól.

– írja meg a klub közösségi oldalát.

“Botond gyermekkora óta az UVSE játékosa, itt tanult meg úszni, a medence a második otthona. Nyáron 8-10 órát töltött a Margitszigeten, sírt és nevetett a társaival. Egy hétig csapatkapitányként vett részt a Komjádi Kupán, sajnos egy hete nem vehetett részt a győztes döntőben, mert édesapja akkor koronavírussal került kórházba. Sajnos a legrosszabb csütörtökön történt. Azonnal találkoztunk, mert hosszú távon segíthetünk játékosunknak és testvérének, mindaddig, amíg életkörülményeik és látásuk stabilizálódik és megoldódik “- mondta a 24.hu felkérésére. Vincze Balázs vezetőedző, aki egy évvel ezelőtt átvette a csapat vezetését Bendek Tibortól.

Hívja az UVSE-t

Szeretnénk segíteni a két gyermeket az egyesületünk nevében kifizetett támogatási összegekkel.

Kedvezményezett neve: UVSE Vízilabda Sportegyesület
Számlaszám: HU51 10404072-50515050-48491038