Az utolsó előtti másodpercben a ketrecharcos megszüntette ellenfelét

A harmadik kör utolsó előtti másodpercében az amerikai ketrecharcos, Grant Dawson az UFC Las Vegas-i gálája.

A könnyű meccsen a brazil Leonardo Santos ő volt Dawson ellenfele, és az első két forduló után az amerikai jobb volt, mint két gólszerző. A harmadikban Santos a földre zuhant, de Dawson sokáig úgy tűnt, hogy nem tudja elkapni, majd menetelés közben és egyúttal a meccs utolsó néhány másodpercében néhány hatalmas csapást adott ellenfelének, így hogy a játékvezető egy másodperccel a vége előtt bejelentette KO-t.

A teljes meccs brutális ütésekkel zárul:

A 27 éves Dawson nyolcadik sorsjátékát nyerte meg, és eddig öt-öt rekordja van az UFC-ben.

A gála újabb emlékezetes kitörése magyar időjárás szerint vasárnap reggel Max Griffin termék, amely nem várt a harmadik fordulóig, az elsőben már bezárta a kínaiakat Szong Kenan váltakozó súlymérkőzés. Griffin elgázolta az ellenfelet és egy jobb-bal kombinációval takarta be a kínaiakat.

Ez volt Griffin tizenhetedik győzelme a 25. játszmában, míg Szong tizenhat sikere mellett a hatodik vereségét is felhalmozta.