Az Újpest megúszta a bírságot és a kétmillió kényszerű végrehajtást

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) igazat adott az Újpest FC-nek Souleymane Diarra átruházás.

A lila fehéreket a marokkói Wydad AC beperelte, mert úgy érezték, hogy a középpályás illegálisan igazolt a budapesti csapathoz. A klub honlapjának beszámolója szerint az afrikai együttes hónapokig nem fizetett Diarrának, aki szerződésszegés miatt távozott Wydadból. – kérdezte a Wydad AC a CAS-tól

• Az Újpest FC kétmillió eurós bírságot kap,
  • kitiltja a magyar csapatot a nemzetközi bajnokságoktól,
  • és a klubot, valamint a játékost kizárják az átigazolásból.

Az ügyet az Újpest FC nyerte meg első körben, majd a második fordulóban, és mivel a CAS elutasította a marokkói fellebbezést, sőt a Wydad AC-t is kötelezte a költségek viselésére.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!