Az Újpest kiderült, hogy kisvárdai támadó

Az Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy aláírta Fernando Viana.

A 29 éves brazil csatár 2020 januárjában igazolt a Kisvárdába, ahol 29 mérkőzésen öt gólt és öt gólpasszt jegyzett. Korábban az Joinville EC-ben, Botev Plovdivban, az Egyesült Arab Emírségek Al Dhafrájában, majd a dél-koreai másodosztályú Suwonban játszott.

A Nemzeti Sport információi szerint az Újpest FC NB III 19 éves kapusáért cserébe Németh Márk Pályafutását Kisvárdán folytatja.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!