Az új Lewandowskiként indult Bayern München lett a legnagyobb kudarc

Jann-Fiete Arp megkezdte a német futball egyik nagy ígéretét, 17 évesen, 2017 őszén debütált a hamburgi első csapatban, ő lett a Bundesliga első játékosa, aki a 2000-es években született.

Nem sokkal később Arp gólt szerzett a Hertha ellen, ezzel ő lett az első gólszerző a német élvonalban. A Bundesliga 35 mérkőzésén három gólt szerzett, a Bayern München pedig nagy tehetséget látott benne, így 2019 februárjában aláírt.

2019. július 1-jén érkezett Münchenbe, de azóta egyetlen Bundesliga-mérkőzésen sem lépett pályára, és csak kétszer volt a kispadon.

A 2017-ben a legjobb 17 éven aluli német labdarúgónak választott játékos jelenleg a harmadosztályban szerepel, és szezononként 5 millió eurót keres a 2024-ig aláírt szerződés alapján.

Ez már túlzás a München számára, főleg, hogy a Bayern II 31 meccs alatt mindössze öt gólt szerzett. De egyelőre nincs olyan csapat, amely megvenné.

Tehát akkor a Bayern, ami új Robert Lewandowski látta benne, történelmének egyik legnagyobb vagy legalábbis legbecsesebb kudarcaként hivatkozhat rá.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!