Az otthoni fitnesz DVD-k értékes edzéseszközök

Amióta Jane Fonda és a cipőkkel, lábbelikkel ellátott VHS-edzőcsoportja – ez a Video Home rendszer 25 éven aluliak számára, a testmozgás szereti az otthoni munkavégzés kényelmét. A VHS már régen megtette a dinoszaurusz utat, de az otthoni fitnesz iránti fanatizmus még mindig él és megmaradt. Az otthoni fitnesz DVD-k életképes lehetőséget kínálnak azok számára, akik nem rendelkeznek edzőtermi tagsággal. Az otthoni DVD-k sokaságának köszönhetően soha nem volt ilyen egyszerű a bosszantó helyek összegyűjtése.

Elérhetőség

A közepes álmatlanság nagy valószínűséggel megingathatja a népszerű otthoni fitnesz DVD-k nevét, amelyeket késő esti reklámokban láthatnak a hullámok. Ezek a programok 60-90 napos testátalakításokat támogatnak, ha szorgalmasan követed őket. De azok számára, akiket a késő esti reklámok forgataga nem képes annyira elnyelni, lehetősége van vásárolni a helyi boltban vagy az online DVD-társaságokon keresztül. Az online vásárlás bónuszát az olyan vásárlói vélemények adják, hogy megéri-e a DVD vagy sem.

Idő és erőfeszítés

Az otthoni fitneszprogram körüli hatalmas zümmögés növelte a zenekarugrók arányát. De mielőtt lemondana edzőtermi tagságáról, tudnia kell, hogy az otthoni fitnesz DVD-k ugyanolyan erőfeszítéseket és következetességet igényelnek, mint az edzőterembe járás; nem érhet el eredményt, ha nem végzi az edzéseket. Mint minden edzéstervnél, el kell köteleznie magát a DVD-lejátszó “Play” gombjának következetes megnyomásáért. Természetesen egyetlen edzésprogram sem képes legyőzni a rossz étrendet, bármennyire is próbálkozik, ezért mindenképpen vegye figyelembe étkezési szokásait.

Pro Fitness DVD-k gyűjteménye

Mivel a fitnesz DVD-ket előre beprogramozták gyakorlatokkal, nincsenek feltételezések. Ez előnyös azok számára, akiknek nincs tapasztalatuk edzéstervek készítésében. Ezeket az edzésterveket nagyrészt az erőnlét fitnesz szakemberei vezetik, akik irányítják és ösztönzik az edzésre és az égés érzésére. A testmozgás biztos lehet abban, hogy ezeket a programokat úgy tervezték, hogy kitűnő eredményeket érjenek el nekik, ha következetességet és erőfeszítést tesznek.

Az a régimódi elképzelés, miszerint a forma megteremtéséhez csatlakozni kell az edzőterembe, néhány ember számára tévhit. A testmozgás lehet ELŐNYÖS nem számít, hol csinálod. A tested nem érdekli, hogy otthon vagy edzőteremben vagy, egy csomó emberrel körülvéve. Az otthoni munkavégzés ugyanolyan hatékony lehet, mint az edzőteremben történő edzés – és anélkül, hogy körülötted más emberek együtt izzadnának.

Ha szereted a változatosságot, az otthoni edzések az élet minden területén elérhetőek. Időseknek, terhes anyáknak, gyermekeknek, fitneszkedvelőknek – bármilyen fitneszcélok is vannak, vannak olyan edzések otthon, amelyek megfelelnek az ízlésének.

Ellen Fitness DVD-k gyűjteménye

Az egyik figyelmeztetés, amely ezzel a munkamódszerrel jár, az unalomfaktor. Minden nap ugyanaz a régi DVD megjelenése kényelmet nyújt Önnek, de a túlórák okozhatják a testét FENNSÍK. Ha már nem látja az eredményeket, és úgy érzi, hogy az edzés túl könnyű, akkor mindenképpen ideje változtatni rajta. Tehát, ha hajlandó otthoni edzésre menni, mindenképpen változtassa meg a DVD-gyűjteményét, és cserélje azt kb. Hat hetente, hogy frissek maradjanak a dolgok.

Biztonság Aggodalmak

Ha olyan betegségei vannak, amelyek veszélyt jelentenek az otthoni munkavégzésre, a fitnesz DVD-k nem biztos, hogy a legjobb megoldás az Ön számára. fitnesz szakemberek ajánlott.

Az ebben a cikkben szereplő információk csak oktatási célokat szolgálnak, és nem használhatók fel a kezelés diagnosztizálására vagy irányítására egészségügyi szakember tanácsa nélkül. Minden olyan olvasónak, aki aggódik egészsége miatt, forduljon orvoshoz tanácsért.