Az összeg felét megnyeri, de Lionel Messi Barcelonában maradna

Az FC Barcelona Argentína világsztárja, Lionel Messi kész lemondani fizetésének feléről, hogy maradjon.

A Catalan Sport beszámolt arról, hogy a 33 éves csatár fizetése komoly gondot jelentett a Barca számára, amely azonban június 30-ig szeretné megtartani a Messi-vel kötött szerződést. Mindkét fél érdekében a támadó fizetése felére csökkenhet, és a következő szezonban 35 millió eurót keres. De aztán áttér az MLS-re és David Beckham klubjában, az Inter Miami-ban 60 millió eurós fizetésért szerepel.

Messi tavaly még el akart menni, de végül a klub vezetése nem engedte távozni, ezért kénytelen volt maradni. Az előző szezonban 47 meccsen 38 gólt szerzett, és 14 gólpasszt is kapott. Idővel kibékült a tartózkodás gondolatával, részben azért Josep Maria Bartomeu a klub elnöke Joan Laporta lecserélték.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!