Az összecsapás során Cseh László sérült meg

Cseh László 200 méter keverve a negyedikkel, Kos Hubert Hatodszor jutott elődöntőbe a dunai arénában zajló úszó Európa-bajnokságon, szerdán. A 14-szeres Európa-bajnok Csehország számára különösen fontos a kontinensmérkőzés szempontjából, mivel a 2019-es vb úszási ideje gyakorlatilag olimpiai kezdéssel járna számára,

mivel két évig nem tudott lassan megközelíteni Sós Csaba A szövetségi kapitány még nem védte meg a tokiói csapatban.

Ebben a számban a 2008-as olimpiai ezüstérmes és a 2012-es cseh bronzérmes csapat 1.58,46 perces idővel végzett, ami már közel áll az Kvangjuban úszott eredményhez (1: 57.79). A 18 éves Kós Hubert 1: 58.87-gyel hatodik lett, míg Sós Dániel A 19. helyen végzett 2: 00.54-tel. A márciusi országos bajnokság győztese Holló Balázs betegsége miatt nem állt a kezdőkőre.

A verseny után a 35 éves cseh elmondta, hogy a körülötte kialakult helyzetben csak az zavarta, hogy Sós Csaba nem ült le megbeszélni vele a döntést, akivel a teljesítmény szerint is megállapodott. nem elég. Hozzátette: ez ennél jobb volt, de az esti elődöntőben jól kellene teljesítenie – írja az MTI.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!