Az olimpikonoknak alá kell írniuk, hogy elfogadják, hogy akár koronavírusban is meghalhatnak

A tokiói olimpiára utazó sportolóknak alá kell írniuk egy nyilatkozatot, miszerint akár koronavírus-betegségben is meghalhatnak – mondta a 444. rész.

Az Insidethegames jelentése szerint a Yahoo Sports eredetileg kiadta a kötelező dokumentumot, ami lényegében azt jelenti, hogy az olimpikonok viselik a következményeket.

Beleegyezem, hogy saját felelősségemre veszek részt a Játékokban, beleértve a Játékokon való részvételemre gyakorolt ​​bármilyen hatást, súlyos személyi sérüléseket vagy akár halálokat, amelyek az egészségügyi kockázatoknak, például a COVID-19-nek és más fertőző betegségeknek vagy a szélsőséges hőségnek kitett esetleges kitettségből erednek.

– szerepel a dokumentumban.

A Játékosok Világszövetsége (WPA) azonnal felszólította az Olimpiai Bizottságot, hogy távolítsa el ezt a pontot a feltételektől. A válaszuk az volt, hogy ez jogilag írt kikötés volt – mondta az olimpiai bizottság főtisztje, hogy a nyilatkozat a gyakorlat része. A legutóbbi, 2016-os olimpián sem a hőség, sem a saját felelősségük nem szerepelt a Rióba utazó sportolók nyilatkozatában.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!