Az olimpiai bajnok tornász olyan ugrást mutatott, amelyet kevesen végeznek

Négyszeres olimpiai bajnok Simone Biles ismét a torna történelmébe került, mivel a nők terén elsőként késmozdulattal ugrotta meg Yurchenko árnyékának kettős változatát.

Már a tavalyi februárban a 19-szeres világbajnok Biles feltöltött egy videót közösségi oldalára, amely megmutatja, hogy az ugrásnak ezt a rendkívül nehéz kombinációját gyakorolta az edzéseken, és most versenykörülmények között mutatta be egy klasszikus versenyen. Amerikai Indianapolis.

A Yurchenko késmozgással végzett kettős játék rendkívül kockázatos – eddig csak férfiak tették meg, és közülük csak néhány -, így a Nemzetközi Torna Szövetség kódkönyve szerint 6,6-os nehézségi ponttal rendelkezik.

A 24 éves Simone Biles másfél év után azonnal visszatért a szombati verseny után. A közeljövőben Fort Worth-ban, majd St. Louis-ban vesz részt az amerikai nemzeti bajnokságon. Louis, az olimpiai csapat.

A Rio de Janeiro-i olimpiai játékokon a csapatverseny mellett az egyéni összetettben, az ugrásban és a mezőnyben az első és a harmadik hely is a 2019-es világbajnokság történelmének legsikeresebb tornásza lett: 25 érme és 19 arany éppúgy, mint nyilvántartások.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!