Az NB I-es döntőben egy kosárlabdázó, aki lefejezte ellenfelét, azt mondja, hogy egy férfi feláll a helyén

Az NB I kosárlabda döntője rendkívül feszült volt, az első mérkőzést az olajbányász Szolnok nyerte az utolsó másodlagos kosárral, a Falco pedig a második összecsapás során egyenlített.

Az első meccset eldöntő kosár valószínűleg szabálytalan volt, majd kedden a Falco sikere alkalmából Marjan Cakarun fejlett Nagyváradi Benedek az arca irányába, és az eset után mindkét játékost megbüntették. A szolnoki papírkötés az esetről a klub honlapján beszélt:

“Már elnézést kértem csapattársaimtól, edzőimtől a tegnapi bemutatóm miatt, most ugyanezt szeretném tenni szurkolóinkért is.

Az esetről csak annyi, hogy mindannyian emberek vagyunk, hibázunk, ahogy hibáztunk, de engem arra neveltek, hogy támogassam magam emberként, hogy szembenézzek a provokátorral, és ne dobjam el magam, mert az a klub, akinek az inge Viselem nem éri meg. ”

Egy csapat párharca a harmadik győzelemig pénteken folytatódik, Cakarun eltiltása miatt még nem léphet pályára ezen a meccsen. Szolnok kosárlabdázó szerint csapata nélküle sikeres lesz, így visszatérésekor előnyt élvezhet.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!