Az MLSZ, ha akarja, megtalálhatja az angol másodosztályú játékost

Az angol másodosztályú Barnsley középpályása, Callum stílusok Azt mondta, szeretne magyar válogatottat is látni.

Bár a 21 éves futballista angol állampolgár, nagyszüleinek köszönhetően a FIFA előírásainak megfelelően meghívható a magyar és az ukrán válogatottba is. Ezt kérdezték tőle a Barnsley Chronicles.

A nemzetközi futballban való szereplés számomra egy olyan álom, amely a válogatott meghívásával valóra válhat. Azon dolgozom, hogy ez megvalósuljon. Nem számít, milyen országról van szó, csak nemzetközi szereplő akarok lenni. Remélem az U21-es meghívást az első fordulóban, de most a mostani Barsnely-meccsekre koncentrálok

A lap a Styles-t idézi.

Callum Styles karrierjét a Burnley ajánlatában kezdte, de 16 évesen lemondott a klubról, így 2018-ig a közeli Bury csapatában játszott, amíg jelenlegi csapata szerződést nem ajánlott neki. Az idei bajnokságban 39 bajnok szól, 4 gól és 3 gólpassz. Elsősorban középpályás, de Barnsley-ben idén főleg a védelem bal oldalán játszott, ami történetesen hiányosságot jelent a magyar válogatott számára. E tekintetben a Styles-ügy, amelynek értékét a Transfermarkt 1,6 millió euróra becsüli, nem reménytelen.

Eddig nem hallottam a Magyar Labdarúgó Szövetség érdeklődéséről a 21 éves futballistával kapcsolatban.