Az M4 Sport elbocsátott riporterének azonnal munkát ajánlottak fel

Egy hónap kényszerszünet után a sportbarátok újra megnézhetik Lukács Viktor hozzászólásait, csak másutt.

A népszerű sportriporter, Lukács Viktor, amelyről az M4 Sport március végén minden előzmény nélkül lemondott, csak egy hónappal az elbocsátása után vette át újra a tevékenységet.

Eljött ez a nap is. Kicsit gyorsabban, mint gondoltam, de a megfelelő helyre kerültem Köszönet Digi!

Ezzel a két mondatos bejegyzéssel Lukács közösségének oldalán nyilvánosságra hozta, hogy megtalálta új helyét, mégpedig a versengő kereskedelmi csatornán, a Digi Sportban.

Történelem

Lukács Viktor március 23-án közzétett elbocsátása hirtelen, előzetes jel nélkül történt. Egyelőre nem közölték a közszolgáltatási adó hivatalos indokolását, bár a Junior Primissima Sport-díjas sportkommentátor korábban a csatorna egyik legforgalmasabb és legnépszerűbb sportriportere volt. Decemberben Kijevbe küldték az M4-be, amikor a Ferencváros a Dinamóval játszott a Bajnokok Ligájában az Európa Liga folytatásáért, de a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon beszámították. Marco Rossi bejelentette, hogy ott van a közvetítésben), valamint neve a tokiói olimpia kommentátorai között.

Az index márciusban azt írta, hogy leváltásának oka lehet, hogy Luke kedvelte a Facebookot Gulácsi Péter amelyben a magyar válogatott kapusa kiállt a szivárványos családok mellett.

CSATLAKOZÁS

Hol van Neymar plafonja?

A PSG brazil sztárja nem mindig képes nyomás alatt cselekedni, és a Bayern elleni győztes BL-párharc után is megoszlottak róla a vélemények. A negyeddöntő finomságait és tanulságait Lukács Viktorral, a köztévé korábbi sportriporterével tárgyalták.

Lukács Viktor volt a vendégünk a múlt heti Ziccer labdarúgó podcaston, ahol természetesen kikérdeztük a kiutasításának valódi okáról. A népszerű sportriporter nem tagadta és nem erősítette meg az Indexben szereplő információkat.