Az idei autót Vettel lányáról, Bondról nevezte el

Az első James Bond-filmben látható egyik szereplő, Honey Ryder az idei négyszeres Forma-1 német világbajnokot nevezte ki. Sebastian Vettel– írta az MTI.

A 33 éves pilóta hat év után hagyta el a Ferrarit, és idén már az Aston Martin istállónál versenyez. Ezúttal autójának sikerült olyan nevet választania, amely egyúttal tiszteleg a szerepet alkotó szinte honfitársnő színésznő előtt, aki Németországban született, de svájci Ursula Andressés új brit csapata előtt.

Aston Martin szorosan kapcsolódott az 1964-es filmsorozathoz, a Bond sorozat legendás Goldfinger szerepétől kezdve. Ennek első része 1962-ben, Dr. No volt, amelyben a főhős Sir Sean Connery Ursula Andress mellett a Bond Girl volt.

Vettel 2008 óta nevezi autóit, ez az első teljes Forma-1-es szezonja, többek között Julie (Toro Rosso), Hungry Heidi és Curly Kylie (mindkettő Red Bull) a volánnál, míg az előző szezonban Lucilla (Ferrari) vezetett.