“Az emberek azt hiszik, szeretek szenvedni Vettel mellett”

Sebastian Vettel elég komoly gödörbe került, a Ferrari utolsó szezonja gyenge volt, és még mindig nem találta magát az Aston Martinnál. 15 nagydíjon ment keresztül egy sorozatban, amely nem tudta időben elérni a Q3-at, és az utolsó öt versenyén nem kapott pontot.

Volt csapattársa, Mark Webbert A márka megkérdezte, mi állhat a háttérben. Az ausztrál szerint vannak olyan esetek, amikor egy sportembert életének próbára tesznek, de úgy véli, hogy már túl sok idő telt el Vettel számára, ami elmondása szerint annak tulajdonítható, hogy a jelenlegi Forma-1-es autók egyszerűen nem hazudnak egy négyest -idejű világbajnok, aki nagyobb tapadással és erővel igazán sikeres lehet.

Természetesen alkalmazkodni kell a szabályokhoz, van Hamilton, amely mindenféle beállítással jól teljesít. A csillagok helyzete nem kedvező Vettel számára. És azt hiszem, megunta a Ferrarikat. (…) Az emberek azt hiszik, hogy szeretem látni szenvedésedet, de szomorúbb vagyok. Különösen ahhoz képest, ami volt

Mondta Webber, aki emlékezetes csatákat vívott Sebastian Vettellel a Red Bullnál.

Én viszont megjegyeztem a verseny kilencszeres győztesének, hogy nem meglepő, ha a téma német, mert természetesen jó erről beszélni Lando Norris, Charles Leclerc és Max Verstappen jól működik, de még szavakból sem fogyhat ki, ha valaki a tudása szerint teljesít.