Az elődöntő ellenfele Gy semiri ETO BL hétgólos hátrányba került

Sok év próbálkozás után a Brest Bretagne női kézilabdacsapat Franciaország bajnoka lett.

A korábban domináns Metz elleni döntő első meccsét hét gól mulasztotta el, de bosszúból sikerült elhatárolódniuk, és 29-22-re nyertek. Mivel az első találkozó 31–24-én ért véget,

A Brest több idegenbeli góllal nyerte meg az idegenbeli mérkőzést, és most várja a regnáló bajnok Audi ETO KC-t a Gy Semirnél a budapesti Final Four elődöntőben.

Amikor pedig az utolsó négy csapat bajnoki címét nyerte el, Vipers Kristiansand május 11-én bajnoki címet nyert a Storhamar ellen, míg a Moszkva CSKA vasárnap megőrizte a négygólos előnyét a 29 gólos vereségével elért hétgólos sikeréből. Rosztov-on-Don.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Győr lehet a Final Four egyetlen játékosa, aki a döntő időpontjában nem tekinthető országa bajnokának.

Final Four program

Május 29., szombat, elődöntők
15.15: Audi ETO Győrből – Brest Brittany (francia)
18:00: Vipers Kristiansand (norvég) – Moszkva CSKA (orosz)

Május 30., vasárnap, helyettesítők
15.15: a 3. helyért
18:00: végső

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!