Az elnök szerint Jujaka jövője továbbra is bizonytalan

A döntés az utolsó fordulóra maradt, de a Debrecen egy év után visszatért Magyarország élére az NB II bajnokaként. A klub elnöke elmondta: Szabó Péter a haon.hu-n, ahol több témával is foglalkozott, amelyek közül a két legfontosabb az edzőkérdés és a játékos keretének várható alakulása.

A következő szezon fő célja a bennmaradásért folytatott küzdelem lesz.

“Huszti Szabolcs érvényes szerződéssel rendelkezik, és a következő szezonra megállapodtunk velük abban, hogy ha a kapus eljut az első osztályba, akkor a munkálatok folytatódnak. Az NB II megmutatta, hogy mely pozíciókban vannak hiányosságaink, ezeket ki kell javítanunk “- mondta Szabó Péter, aki arról is beszélt, hogy elsősorban a fiatal önképző magyarokra akar támaszkodni, de abban is biztos, hogy külföldiek lesznek a keretben , de csak olyan pozíciókban, ahol nem tudok otthon igazolni egy játékost.

Megvannak a kiválasztottak, és pontosan tudom, a jelenlegi keretrendszer alapján, amelyre a jövő épül. Egyikük Dzsudzsák Balázs, akivel azonban még nem állapodott meg, és aki kijelentette, hogy még nem tudja, merre tovább.

“Remélem, hogy a jövőben meg tudunk egyezni a lejáró szerződéses játékosokkal, akikre támaszkodunk.

Köztük Dzsudzsák Balázs, egyet kell értenie vele.

Csapatunk kapitánya bizonyított ebben a szezonban, a tavaszi szezonban sokszor a hátára vette a csapatot, azon kívül, hogy igazi karakter, biztos vagyok benne, hogy marad “- mondta a DVSC igazgatóságának elnöke .

Debrecen mellett Gyirmó is kapott egy ferlit, míg Vasast az NB II fogta el. A DVTK és a Budafok került az élre.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!