Az egyik spanyol klub fényesen ragyogott a válogatottban

Nem a világbajnoki selejtezők kezdődtek ideálisan a spanyol válogatott számára, amely csütörtökön 1–1-es döntetlent játszott otthon Görögországgal. Morat Spanyolország góllal vezetett, de a vendégek tizenegyessel egyenlítettek, és a mezőny borulása ellenére is hihetetlen volt a harmadik csatárban Luis Enrique az ő csapata.

Több játékos hiányzott a drukkerekből a kerethirdetésig, az egyik az volt Iago Aspas, aki valószínűleg az egyik leginkább alulértékelt játékos a spanyol bajnokságban. Bár a Celta Vigót a középpályán blokkolják a La Ligában, 33 éves játékosa csodálatos szezont tudhat maga mögött, 24 bajnokin kilenc góllal és nyolc gólpasszal szerepel. A spanyol válogatott tehetetlenségére nézve a Celta Twitter-oldalának menedzsere beszédes videót készített: míg Aspas arcképét látjuk, a Titanic zenéje pánikszerűen hamisan hangzik, éreztetve vele, hogy valaki valóban hiányzik ebből csapat. Egyébként Aspasnak hat gólja van a válogatott 18 mérkőzésén.

A spanyolok jövő vasárnap a grúzokkal és a koszovóiakkal mérkőznek meg a vb-selejtezőn.