Az egészség és az erőnlét fontossága

Egészség és Fitnesz:

Legtöbbször az emberek nem veszik észre a jó egészség fontosságát. Mint valaki mondta, az egészség gazdagság. A mindennapi feladatokhoz elengedhetetlen a jobb egészség. Az egészség megbeszélésekor sok ember figyelembe veszi testének állapotát, és megfeledkezik elméjéről. Bár az egészség nem csak fizikai szempontból hiányzik. Ez azt is jelenti, hogy épelméjű. Az egészségtelen elme egészségtelen testet hoz. A jó mentális egészség segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki az életből, és élvezze azt. A jó mentális egészségi állapot érzi a jólétet és a belső erőt, amelyre rossz testtartás idején van szükség. Mindenki tudja, hogyan kell gondozni a testét. Ezt a legtöbb ember szinte minden nap elvégzi. A testmozgás és a megfelelő ételek fogyasztása megfelelő módszer a test egészségének megőrzésére. Az egészséges elme sok munkát igényel, emellett megfelelő étel és testmozgás kombinációja.

A következő tényezők nagyban befolyásolják egészségét.

Gyakoroljon, ahogy fiatal felnőttek évtizedekkel később csökkentik a szív egészségét:

A testedző fiatal felnőtteknél kisebb lehet a szív- és érrendszeri betegségek kockázata, és évtizedekkel később nagyobb esélyük van a túlélésre. A fitnesz régóta összefügg a szívbetegségek kockázatának csökkenésével az idősebb felnőtteknél. Az új tanulmány mindenesetre, amely szerint a képzési rutin évekkel a kardiovaszkuláris problémák megjelenése előtt kezdődött, segíthet abban, hogy semmiképpen ne hozzák létre őket.

A súlyemelés felépíti a mentális izmokat, amelyek egészséget nyújtanak:

Idősebb felnőttek, akik pszichés fogyatékossággal küzdenek, vagy akiket veszélyeztethet a súlyterem. Ausztrália kutatóinak tanulmánya szerint a dinamikus minőségű tréning hasznos az agy teljesítményének növeléséhez. A vizsgálat során 100, 55 év feletti felnőttet vizsgáltak, akiket enyhe pszichés gyengeséggel állapítottak meg. A Mayo Klinika szerint az MCI befolyásolja a memóriát, a gondolkodást és az ítélőképességet az életkorral összefüggő normális hanyatlási szint mögött. Az állapot növelheti az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát.

A fogyókúra sikere jobb egészséghez vezethet:

Az egészséges testtömeg önszabályozásának képessége az agy egyéni felépítésétől függhet – állítják a tudósok egy nemrégiben készült tanulmányban, amely az ügyvezető kontroll és az agy jutalomterületeinek összefüggéseit vizsgálja.

Elhízás és diéta:

Az elhízás és a diéták fokozatosan alapvetőek a mai társadalomban, és sok fogyókúrázó küzd a túlsúly csökkentésével. Vizsgadolgozat Kognitív idegtudomány beszámol arról, hogy egyesek számára a könnyebb étkezés könnyebb lehet.

Krónikus étrendben lévő emberek:

A krónikus étrendekről ismert, hogy fokozottabb reakciókat jeleznek az ételekkel szemben az agy végrehajtó irányító és jutalmazó területein. Ezen túlmenően, miután kimerült a kognitív kontroll és nagyobb a hajlam arra, hogy valós körülmények között túljutalmazza magát magas kalóriatartalmú ételekkel.

Az egészséges táplálkozás nem azt jelenti, hogy elveszíti az élet élvezetének képességét. Ez ok arra, hogy olyan sok dolgot keressen, amely életed végéig hatással lesz rád: hosszabb élet, az a képesség, hogy élvezhesd az általad készített ételeket.