Az Atlético Madrid a Juventustól vásárolna

Úgy tűnik, hogy a spanyol bajnok Atlético Madrid mozgalmas nyár előtt áll. A klub tovább akarja erősíteni kereteit, különösen a támadósorban és a középpályán.

Az egyik csúcspont Diego Simeone régóta szerette volna megvásárolni az argentin edző honfitársát, Paulo DybaláNem maga választotta.

Az olasz lapokban az AC Milannal szerepelt játékosnak csak egyéves szerződése van a Juventusszal, és ha nem akarja megújítani, akkor a torinói klub a nyáron kaphatja meg számára a legjobb ajánlatokat. A Ser lánc is érintett Álvaro Moratát és az üzletben, aki kölcsönbe jött az Atléticótól a Juventushoz, de szintén Olaszországban marad és szintén elítélik. Bár egyes hírek szerint a Sportoló külön kezelné a két tranzakciót.

Egy másik játékost a Juventus elcsábít a spanyol bajnok: Rodrigo Bentancurt. Évek óta próbálkoznak érte, az olaszok eddig minden ajánlatot elutasítottak, a játékost tavaly 2024-ig meghosszabbították. Valakit azonban igazolni kell a középpályára a Madridnak, Lucas Torreira mert a kölcsönszerződés végén visszatért az Arsenalba.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely ki akar emelkedni írásának szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!