Augusztusban az ökölvívás történelmének egyik legjobbja lép ringbe újra

Manny Pacquiao hosszú szünet után augusztus 21-én Las Vegasban, az amerikai ökölvívó profi ökölvívó bajnok, Errol Spence az MTI elleni mérkőzésen tér vissza a ringbe – írta az MTI.

A dátumot és a helyszínt a filippínó ökölvívó tette közzé honlapján. A 42 éves Pacquiao, aki évek óta az egyetemes profi ökölvívás egyik legjobbjaként szerepel, és nyolc különböző súlykategóriában világbajnok volt, 2016-ban bejelentette visszavonulását, de visszatért a sportba, miután politikai szenátusba választották. irányelv. karrierjét szülőföldjén.

Az újrakezdés után megnyerte a Boksz Világszövetség (WBO) világbajnoki címét, azóta játszott négy meccséből hármat megnyert, egyet elveszített, de megtartotta a Boksz Világszövetség (WBA) bajnoki övét és megvédte ökölvívó világbajnokságát (WBA) is. bajnoki cím. kétszer.

Eddigi eddigi ringbeli szereplésére azonban már régen, 2019 júliusában került sor. Szakmai rekordja 62 győzelmet (39 kitörést), hét vereséget és két döntetlent tartalmaz.

Augusztusi ellenfele, a 31 éves Spence veretlen, 27 győzelmet (21 KO) szerzett, jelenleg ökölvívó világbajnok (WBC) és a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF).

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!