Arany tippek a gyors egymásra rakáshoz vagy a sport egymásra rakásához

Az alábbi tippek intenzív gyakorlatokon és videókon alapuló kutatásokon alapulnak, valamint hallgatóim visszajelzései, akik élvezik a gyors halmozás kihívását. Mielőtt folytatnánk, szeretném először megismertetni Önnel a sebességverem bármelyik rutinját, majd megnézni, hogy van-e jelentős javulás a következő 4 aranytipp elolvasása után.

Alapok – Ez a játék piramisok építéséről szól. Mint minden más kiváló építészeti konstrukció, legyen az a kínai nagy fal vagy az egyiptomi piramis, az alapnak szilárdnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon minden későbbi ütésnek. Tehát a szilárd alap felépítéséhez ügyeljen arra, hogy a csészék összeérjenek és közelebb kerüljenek egymáshoz.

Gravitáció – Amint a neve is mutatja, mindig könnyebb szembeszállni a gravitációs erővel. Mint ilyen, könnyebb lesz egymásra rakni, mint egymásra rakni. Ne felejtsen el kissé lecsúszni, és ne erőltesse a csészéket. Mindig legyen szelíd a drága csészéivel

Kéz – Nyilvánvaló, de sokaknak nincs tudomása, ennek a játéknak a fő eszközei a kezed, nem pedig a csészék. A felső csésze kiválasztásához mindig a vezető kézzel kezdje. Tegye a kezét az oldalára, és ne a csésze tetejére.

Mozgás – A játék a sebességről vagy az időzítésről szól. A megfelelő technikát kell művelni annak biztosítása érdekében, hogy állandó gyakorlással fejlődhessen. Vegyünk körkörös mozdulatot ahelyett, hogy előre-hátra vagy fel-le haladnánk. Mindkét kezet egyszerre kell használni. Próbáld ezt megtenni a szemeddel, és csodálkozni fogsz, hogy a halmozást is megteheted.

Gyakorlat – Senki sem nyerhet olimpiai aranyérmet intenzív felkészülés és edzés nélkül. A rekordokat meg akarják dönteni. Akkor lehetsz következő, ha összpontosítasz és folytatod a gyakorlást. Ne felejtsen el szórakozni és sportolni. Szerencse.