Amerikából csalogatják a Honvéd válogatott futballcsapatát

Télen a budapesti válogatott Honvéd támadó középpályása Törökországban volt érdekelt, Gazdag Dániel annak, aki a kispestieknél maradt, de a nyár folyamán könnyen eligazodhatott.

Törökország helyett azonban az Egyesült Államokba kerülhet, mert az MLS-ben szereplő Philadelphia Union szeretné látni – írja a Just Football.

A 25 éves Rich 25 góljával a második az NB I-es góllistán, és első találatát is megszerezte Andorra ellen a magyar válogatottban. Philadelphia 0–0-ra játszott az MLS első fordulójában a Columbus Crew ellen, és a kereten át nézve a leghíresebb játékos a brazil Ilsinho amely évekkel ezelőtt a Sahtar Donyeckben jelent meg.

A gazdagoknak fontos feladata van az NB I-ben egy esetleges külföldi kaland előtt, mert a Honvéd egyáltalán nincs biztonságban, három ponttal a vége előtt négy ponttal vezet a Diósgyőr előtt.

Az elmúlt három fordulóban a Honvéd a Mezőkövesddel, a Budafokkal és a már bajnok Fradival találkozik.