Allegrivel a Juventus új útra indul

Reggel kirúgott Pirlót Andrea, és ma délután már bejelentette Massimiliano Allegri a Juventus futballcsapatának érkezése – írta az MTI.

A torinói klub péntek reggel jelentette be, hogy egy szezon után kirúgta a Pirlót, amelyet az olasz sajtó már csütörtökön kész tényként kezelt.

Csakúgy, mint Allegri visszatért a Juventus kispadjára, ahol 2014 és 2019 között öt szezont töltött. A Juventus minden szezonban bajnok volt, ebben az időszakban négyszer nyert Olasz Kupát, és kétszer végzett a Bajnokok Ligájában.

A klub mesterei az elmúlt napokban siettették a tárgyalásokat Allegrivel, mert több nagy csapat, például az olasz bajnok Inter és a Real Madrid edzőként megüresedett, Torinóban pedig attól tartottak, hogy Allegri valaki mástól komoly ajánlatot kap.

Allegri talál egy kis bankot, amelyet nagyon jól ismer. Egy klub, akit szeret és cserébe szeret, hogy együtt új utat kezdhessenek új célok felé

A klub közleményben írt.

A távozó Pirlo tavaly tapasztalatlan edzőként lépett át, és bár a csapattal megnyerte az Olasz Kupát és a Szuperkupát is, a csapat általában csalódást okozott. A BL-ben már 16 volt, és a sorozatban kilenc szezon után csak a negyedik helyen végzett a bajnokságban.

Ivan Juric lett a Torino edzője

horvát Ivan Juric a Torino futballcsapatának vezetőedzője lett. A klub pénteken megerősítette a 45 éves szakember megérkezését a klub weboldalára, ahol azt is elmondta, hogy hároméves megállapodást kötött vele. Juric lemondta reggel előző állomásán, szintén a Hellas Verona élén. Vezetése alatt Verona az előző szezonban a tizedik lett, míg a Torino az előző szezonban a 17. helyet szerezte meg a Serie A-ban.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!