“Aki ilyen döntést hozott, még soha életében nem futballozott” – piros lap az angliai vitához

A szezon egyik legfontosabb győzelme szombaton a Chelsea volt a Premier League 33. fordulójában, 1-0-ra legyőzve a West Hamet csapatát, amely meglepetésükre a Bajnokok Ligája rajtjáért is versenyez. A West Ham hazai csapata csak tíz emberrel játszhatott a hajrában, mert néhány videó után a 81. percben bemutatták őket Fabian Balbuena.

A piros lapot azonban sokan vitatják, beleértve a WHU menedzserét is, David Moyes Ez.

Mert mi történt pontosan? A paraguayi védő elengedte előre a labdát, majd rálépett. Ben Chillwell álló. A VAR szobájából aztán elmondták a játékvezetőnek: Chris Kavanagh számárahogy érdemes lenne visszatekinteni a történetre, aki aztán úgy döntött, hogy Balbuena lépése piros lapot ért.

Aki ilyen döntést hozott, még soha életében nem futballozott

– mondta a meccs után Moyes, aki szerint nincs szándék az ügyben, és szerinte ugyanez történt percekkel később, csak akkor a Chelsea futballistája Antonio Rüdiger ő volt az elkövető, de még vissza sem nézték az esetet.

Kiváló volt csatár, aki a Twitteren kommentálta az angol mérkőzéseket, Gary Lineker a döntéssel sem értett egyet.

Ez nem piros lap. Most engedett szabadon. Nevetséges

írta.