Agüero nemet mondott a szobrokra, de a Manchester Cityben maradnak

Sergio Agüero nem akar szobrot felállítani angol csapata stadionjában, de a Manchester City vezetői ragaszkodnak ahhoz, hogy köszönetet mondjon az argentin válogatott csatárainak az eddig nyújtott szolgáltatásaikért.

Amikor a vezetők elmondták, hogy szobrot állít a tiszteletemre, azt válaszoltam, hogy nem akarom. De ha a klub valóban ezt akarja tenni, akkor csak annyit tehetek, hogy köszönöm

– a BBC-t 32 éves támadójátékosként említette, aki 2011 óta légióskodik a Citynél, és a Manchester City gólkirálya: 386 meccsen 258-szor és a hétvégén a Crystal Palace elleni gól.

A manchesteri személyzet állítólag már megrendelte Agüero szobrát, amelyet a tervek szerint az Etihad Stadion közelében állítanak fel.

Agüero nyáron lejár a szerződéssel a Premier League listavezetőjével, és már kiderült, hogy nem marad jelenlegi csapata mellett. A múlt hónapban megjelent hírek szerint az FC Barcelona régi és új elnökét márciusban választották meg Joan Laporta beleegyezett abba, hogy nyáron folytatja karrierjét a katalánoknál.

A válogatott csatár 97 alkalommal ígérte volna a Barcának 2023 júniusáig, mert csatlakozni akar barátjához, Lionel Messihez.