Agüero a fizetésének akár a felét is feladná, hogy Barca legyen

Sergio Agüero, Az angol bajnok Manchester City, az argentin labdarúgó jelenlegi fizetésének felét csak azért fizeti, hogy játékos legyen Barcelonában – írta a Madrid AS.

A spanyol sportnapilap, amely kész tényként kezeli, hogy a 32 éves csatár nyáron folytatja karrierjét a katalánoknál, tudja, hogy Agüero évente mintegy 12 millió eurót keresett angliai klubjában.

Az AS szerint azonban a szerényebb fizetést Barcelonában ki lehet egészíteni különféle bónuszokkal, amelyek elsősorban a csatár által lejátszott mérkőzések számától, a megnyert trófeáktól és egyéb mutatóktól függenek.

A hamarosan szabadon életképes Agüero a City-vel kötött szerződés lejárta után, a Chelsea-vel folytatott Bajnokok Ligája-döntő után írhatja alá a Barcát.

Agüero a hét elején távozott Josep Guardiola, a manchesteri csapat vezetőedzője, aki így fogalmazott: “közel áll ahhoz, hogy megállapodást kössön egy szívemnek oly kedves klubbal, a Barcelonával, ahol minden idők legjobb futballistája, Lionel Messi Játszani fogok “.

Agüero 2011 óta konszolidálja a Manchester Cityt, amelynek színeiben a hétvégi BL-döntő lesz az utolsó mérkőzése. Vasárnap kétszer nyert az Everton elleni 5–0-s bajnokság ellen, így 389 mérkőzésen 260-szor sikerült, ezzel a klub gólrekordja volt.

Eddig 97 alkalommal játszott az argentin válogatottban, és 41 gólt szerzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!