A világbajnok futballisták elkapják Gardonyt az Európa-bajnokság alatt

A francia világbajnok labdarúgó-válogatott bázisa Gárdonyban lesz az Európa-bajnokság idején, amelyet részben Budapesten rendeznek június 11-én.

A Gárdonyi VSC honlapjának pénteki bejelentése szerint a magyarokkal egy csoportba tartozó franciák a Vital Hotel Nautisban fognak lakni, kiképzésükre az Agárdi Park Erdészeti és Rekreációs Központban kerül sor. Ugyanezt a két létesítményt választotta nemrég a német U21-es válogatott az Európa-bajnokság csoportkörébe a magyar-szlovén korosztály számára.

A helyszíni szemléken részt vettek a nemzetközi és a magyar labdarúgó szövetségek küldöttsége, valamint a francia válogatott vezetése. Utóbbi az impozáns környezet és a kiváló infrastrukturális viszonyok miatt döntött Gárdonyról.

A tervek szerint a világbajnok nyílt edzést is tart Fejér megyében.

A részben Budapesten megrendezett Európa-bajnokság F-csoportjában a franciák a németekkel találkoznak június 15-én Münchenben, a magyarokkal a Puskás Arénában 19-én, a portugálokkal pedig védekezésben 23-án Budapesten.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!