A világbajnok Dárdai Pál visszavonul

A Hertha BSC szerda este bejelentette, hogy szombaton a Hoffenheim ellen zárófordulóra kerül sor Sami Khedira az utolsó meccs.

A 34 éves középpályás az év során a Juventusból érkezett a Herthába, de csak nyolc mérkőzésen tudott segíteni Dárdai Pál csapat. A sérült német labdarúgó ma a VfB Stuttgartban kezdte karrierjét, majd a Real Madrid játékosa lett, ahol 2010 és 2015 között megnyerte a Bajnokok Ligáját, az Európai Szuperkupát, a Klubok Világkupáját, a Spanyol bajnokságot és a Király Kupát. Ezután szerződött a Juvénál. , ahol azonban egyre több probléma merült fel a térdekkel.

Pályafutása során Khedira 77 mérkőzést játszott a német válogatottban, többek között a 2014-es világbajnok csapat tagja volt.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!