“A világ legjobb játékosára van szükségünk Andorra legyőzéséhez”

Magyarország San Marino-i válogatottjához hasonlóan Lengyelország is 3–0-ra hozta a kötelező győzelmet Andorra ellen a vb-selejtezőn. További probléma, hogy a lengyeleket nem igazán ájulták el a csapat teljesítménye.

Szükségünk van a világ legjobb játékosára Andorra legyőzéséhez

Sportwe Fakty a jelentésére hivatkozva írta Robert Lewandowski két gólt szerzett a mérkőzésen.

A cikk azt is feltételezi, hogy mindenki tudta, hogy Andorra nem támad, hanem összegyűlik a kapuja előtt, hogy megpróbálja elmenekülni anélkül, hogy a lehető legnagyobb mértékben megverték volna. És sikeresen csinálták, amiért elismertek, más kérdés, hogy a sportújság szerint ez nem annyira az andorriak érdeme, hanem a lengyel válogatott gyengeségeit jelzi.

Grzegorz Leto, a lengyel szövetség volt elnöke szintén kritikus volt Paulo Sousa csapatával a “pincérjátékhoz” képest a játék nem volt meggyőző. Természetesen örül a győzelemnek.

Lengyelország aggodalmát fokozza, hogy bár Lewandowski a szigorú német előírások ellenére Anglia ellen játszott, a csatár végig nem játszotta az Andorra elleni mérkőzést, és térdsérülése miatt hiányolja a csoport Anglia elleni csatárát.

I. csoport státusza

1. Anglia 6 pont, 2. MAGYARORSZÁG és Lengyelország 4-4 ​​(6-3), 4. Albánia 3, 5. Andorra 0 (0-4), 6. San Marino 0 (0-8)