A tollaslabda igazi sport – fogadni mernek – magyarázom

Amikor az emberek a sportra gondolnak, a tollaslabdát ritkán tartják egyiküknek, de ez egy igazi sport, és magasabb szinten nagyon kemény sport lehet. Nagyon népszerű az egész világon, és szórakoztató játék. Valójában bárki játszhat sok edzés nélkül, de a világ tollaslabdázói számára ez ádáz verseny, és üzletet jelent!

A valóság az, hogy egy hétköznapi ember nem is tudja, hogyan kell tollaslabdát írni helyesírás-ellenőrző nélkül. Próbáljon ki ilyen dolgokat;

• Badmiton
  • Bad Miten
  • Badmitton
  • Badmitten

Ezek mind nagyon súlyos helyesírási hibák, ezért ezt előbb tudnia kell. Aztán, mielőtt kimegy, és belevet egy olyan sportot, amiről nem sokat tud, azt javaslom, keresse fel a YouTube-ot, és keresse meg a “Crazy Badminton” szót, és nézze meg az 1-2 perces videókat az extrém gyűlésekről, az Olympic- stílusú verseny és világszínvonalú túra. Ezután térjen vissza ehhez a cikkhez, hogy részt vehessen a valaha létrehozott egyik legnagyobb játék előzetes elképzelése nélkül.

Látja, a tollaslabda rendkívül éles kéz-szem koordinációt, szuper mozgékonyságot igényel, és amikor kétfős csapatok játszanak, rengeteg stratégiát kell kidolgozni, nos, ha nyerni akar, akkor ennyi. Igen, igaz, hogy elmehet a Walmartba, és megvásárolhatja a teljes nettó tollaslabda készletet körülbelül 29,00 dollárért, de a világszínvonalú vagy komoly játékosok nem ezt használják.

Szerencsére nagyon olcsó parkosított udvart kaphat, és ott indulhat, ez kiválóan alkalmas gyerekeknek, grillezésre és szórakozásra. Aztán, ahogy haladsz, egyedül dolgozhatsz egy amatőr kategóriában. De figyelmeztetlek, hogy ezek a világsztárok, akik világszerte játszanak, nem más, mint hihetetlen sportolók a világ minden tájáról, és ők is fiatalok, 20 évesen. Kérem, fontolja meg mindezt.