A tíz legnépszerűbb sport a világon

Folyamatosan vitatkozunk a világ legnehezebb sportjairól. A saját személyes képtelenségük alapján részt venni ezekben a sportokban egyesek elmondják véleményüket. Amit nem értek, az az, hogy bármely sportág nehézsége bizonyos szempontoktól függ, például erőtől, erőtől, állóképességtől, sebességtől, rugalmasságtól, kéz-szem koordinációtól és a sporthoz szükséges egyéb minőségtől. Ez a cikk a világ tíz legnehezebb sportágát tartalmazza, a játékhoz szükséges tulajdonságokkal együtt.

10. Alpesi síelés

Ez egy nehéz játék, amelyben az ember sílécekkel mozog a havas dombok lejtőjén. Tudnia kell, hogyan lehet lefelé haladni a hóban. Ezenkívül el kell viselnie a hideg hideget. Ezenkívül az alpesi síelés tökéletes szinkronizálást és nagy pontosságot igényel. Ezen tulajdonságok hiánya katasztrofális eredményekhez vezethet. Különböző kutatók elárulták, hogy 1000 játékosból 4-nek orvosi ellátásra van szüksége.

9. Baseball

Ez inkább mentális sport – mert kiváló szem-kéz koordinációt igényel. Sőt, a játékosoknak valamikor készenlétben kell lenniük. A csatárnak szemmel kell követnie a labda mozgását. Néha nagyon nehéz lehet lépést tartani a labda sebességével.

8. Harcművészet

Ahhoz, hogy sikeres harcművész válhasson, fenntartható embernek kell lenned. Ahhoz, hogy megnyerje ezt a játékot, az embernek elég erővel kell rendelkeznie. Itt a fájdalom és a kimerültség túl nagy ahhoz, hogy rendszeres edzés és gyakorlás nélkül elviselje. A harcművészetek sok kéz-szem koordinációt, kitartást és elegendő erőt igényelnek.

7. Kosárlabda

Ez a sport gyors reflexeket, kiváló kéz-szem koordinációt és precizitást igényel. Néha a játékosok megsérülnek a játék gyors fordulata miatt. Néha csukló vagy boka törésével végződik.

6. Labdarúgás

A futballhoz 90 perc futási képességre és 11 ellenfél elleni küzdelemre van szükség. A futballistának gyorsnak kell lennie. Gyors előrejelzéssel kell rendelkeznie. Ahhoz, hogy sikeres futballistává válhasson, nagyon jó láb-szem koordinációnak kell lennie.

5. Jégkorong

Jégkorongozóvá váláshoz tökéletes korcsolyázási ismeretekre van szükség. A játszótéren 9 másik játékos mozog körülötted nagy sebességgel. Mindannyian egyetlen lemezt céloznak meg. Ezért sok erőre, állóképességre és precizitásra van szükség a játékhoz.

4. Torna

A rugalmasság a legfontosabb kritérium ehhez a sportághoz. Itt tökéletes kontrollra van szükséged a tested felett. A bátorság egy másik kötelező tulajdonság. Minden apró hiba súlyos sérüléseket okozhat.

3. Rögbi

A világ összes sportja közül a rögbi az a sport, amelyhez igazi óriásokra van szükség, akik nemcsak fizikailag alkalmasak, de elegendő erővel is rendelkeznek. A játék során végig ki kell használnod az erődet, hogy lebuktasd ellenfeleidet. Mellette el kell viselnie erős ütéseiket. Az ellenfelek átvágása olyan, mint a falak mozgatása. Ezt nem tudja nagyon jól megtenni, hacsak nincs elég ereje, hatalmas ereje és nagy kitartása.

2. Harc

A harc nagy erőt, kitartást és nagy sebességet igényel. El fogja veszíteni a játékot – ha nem tudja a megfelelő műveletet végrehajtani a megfelelő időben. A sebesség és a taktika két fontos dolog az ellenfelek legyőzéséhez.

1. Boksz

Ez a sport több kitartást és erőt igényel, mint bármely más játék a világon. A játék megnyeréséhez elegendő erőt, kiváló szem-kéz koordinációt és nagy sebességet kell mutatnia. Minden bejövő lövésre fel kell készülnie. El kell viselnie minden feloldó ütés fájdalmát. Elég gyorsnak kell lenned ahhoz, hogy megmenthesd az ellenfél kiszámíthatatlan ütéseit. Ezen felül erősen meg kell ütni az ellenfelet. Amikor ringbe lép, szinte biztos, hogy a játék végén megsérül néhány. Néha súlyos sérüléseket kaphat, például törött kar vagy vérző orr.