A teniszcsillag nem ad interjút alkalmatlan újságíróknak

A bírságveszély ellenére Oszaka Naomi A japán teniszező úgy döntött, hogy nem vesz részt semmilyen sajtótájékoztatón a Roland Garros alatt.

“Nagyon sok videót láttam sportolóktól, akik vereség után ültek a sajtóban. Gyakran úgy éreztem, hogy az emberek nem veszik figyelembe a sportolók mentális egészségét, és ez megerősítést nyer, ha sajtótájékoztatót néznek, vagy akár részt vesznek rajta.

Olyan kérdéseket tettünk fel nekünk, amelyeket korábban feltettünk, vagy olyan kérdéseket, amelyek kétségeket ébresztenek. Nem akarok olyan emberekkel lenni, akik kételkednek bennem.

Hozzátette: barátságban van újságírókkal, akik gyermekkora óta interjút készítettek vele.

A Grand Slam tornán a teniszezők pénzbírságot szabnak ki, ha nem hajlandók megjelenni a sajtótájékoztatókon, akár nyertek, akár vesztettek.

Oszaka azt írta, hogy ha a szervezők továbbra is figyelmen kívül hagyják a sportolók mentális egészségét, akkor mindenen nevetni fognak.

Remélem, hogy az emiatt kiszabandó jelentős pénzbírságot egy jótékonysági szervezet kapja, amely a mentális egészséggel foglalkozik.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!